Free cookie consent management tool by TermsFeed Privacy Software

 

Autoworld este o afacere de familie care are la bază 4 piloni pe care s-a dezvoltat până în momentul de față și pe care i-a aplicat mereu în relația cu clienții: Familie, Integritate, Dezvoltare continuă și Implicare.

Datorită muncii și profesionalismului apreciate de către clienții noștri am reușit să creștem volumul de activitate și astfel a luat naștere divizia Motion rent-a-car.

Motion Rent a-car oferă soluția ideală de a închiria rapid o masină premium, in condiții flexibile si fără costuri suplimentare.

Flota noastră dispune de o gama variată de autoturisme de închiriat în Cluj, de la modele economice, pana la modele luxoase si electrice.

Puterea de a alege serviciile de închiriere auto Motion este în mainile tale, mai exact la un apel distanta sau o rezervare online. Vă punem la dispozitie cele mai bune oferte pe tot parcursul închirierii autoturismului, siguranță și confort. 

Misiunea noastră


Misiunea noastră este să căutăm și să transformăm fiecare interacțiune în valoare oferind bucurie clienților noștri prin oferirea de servicii de închiriere auto complete și eficiente de rent a car in Cluj si la Aeroportul din Cluj.

Cui ne adresăm?


Ne adresăm persoanelor fizice, companiilor, celor care doresc o excursie cu familia sau prietenii sau celor care doar își doresc o experiență diferită și inedită cu un autoturism din flota noastră.

Ce servicii oferim?


Oferim servicii premium de închirieri auto care pot fi pe termen scurt, mediu sau lung.

Reincarcare
Reincarcare
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙