Free cookie consent management tool by TermsFeed Privacy Software
10 November 2023

Servicii Aditionale in Inchirierea Auto - Merita sau Nu?

Servicii Aditionale in Inchirierea Auto - Merita sau Nu?

Multe experiente ale clientilor se leaga adesea de optiunile suplimentare pe care compania de rent a car le ofera. Autoworld Motion Rent a Car Cluj se remarca printr-o gama variata de servicii aditionale, insa intrebarea este daca se merita sau nu costul suplimentar pentru aceste servicii. In acest articol vom examina trei dintre aceste servicii si vom vedea daca merita sau nu sa le incluzi in rezervarea ta. 

Scaun Copil 

Cu siguranta ca daca urmeaza sa calatoresti impreuna cu copiii, siguranta acestora este cea mai importanta prioritate. Scaunelele oferite de Motion Rent a Car sunt proiectate sa asigure o calatorie sigura si confortaila pentru cei mici. Aceasta optiune este esentiala pentru cei care nu doresc sa isi foloseasca echipamentul propriu, sau nu dispun de spatiul necesar pentru a-l putea transporta din locul din care vin. 

Bare Portbagaj 

Daca ai nevoie de spatiu suplimentar pentru bagaje sau alte echipamente, adaugarea unor bare pe portbagajul masinii poate reprezenta o alegere inteleapta. Aceasta optiune vine la pachet cu un plus de flexibilitate si comoditate, permitandu-ti sa transporti echipamente sportive, alte bagaje voluminoase sau orice alte obiecte pentru care spatiul portbagajului este prea mic. 

Spalare la Returnare 

Primul gand venit ar fi cel mai probabil acela ca serviciul de spalare al masinii e doar un moft, si cu siguranta nu merita inclus in pretul inchirierii masinii. Insa, dupa o scurta analiza, ne putem da seama ca acest serviciu poate fi de multe ori foarte util, in special in cazurile in care timpul nu iti permite sa realizezi tu spalarea masinii. Acest serviciu aditional ar mai putea fi util si pentru a te asigura ca nu vor exista eventuale costuri suplimentare pentru curatarea masinii la intoarcere. Mai mult, ofera si un grad de confort pentru clienti, eliminand necesitatea de a-ti face griji cu privire la curatarea masinii inainte de returnare. 

Nu putem lua o decizie in locul tau in legatura cu alegerea acestor servicii aditionale, insa ceea ce putem spune este faptul ca merita analizate si luate in vedere, deoarece de multe ori pot contribui la recuperarea spatiului, a timpului, sau chiar a obtinerii unui plus de confort. Intra pe site-ul nostru motionrentacar.ro, inchiriaza masina care crezi ca se potriveste cel mai bine urmatoarei tale calatorii, si ia in calcul si adaugarea altor servicii aditionale. Pentru alte informatii sau intrebari, suntem doar la un apel distanta. Intra pe pagina de Contact si ia legatura cu noi. Reincarcare
Reincarcare
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙