Free cookie consent management tool by TermsFeed Privacy Software
28 June 2023

Sfaturi Utile despre Masinile Electrice

Sfaturi Utile despre Masinile Electrice

Industria de masini electrice se afla intr-o continua crestere in ultimii ani, tot mai multe persoane alegand sa faca aceasta trecere de la masinile diesel sau benzina, la cele electrice. Incepand cu anul 2008, acestea au cunoscut o dezvoltare foarte puternica, ajungand in prezent ca aproape fiecare constructor de masini sa aiba cel putin un model de masina electrica.

In topurile celor mai bune masini electrice, se numara si Volkswagen ID3 si Volkswagen ID4, un lucru foarte apreciat la acestea fiind design-ul extrem de interesant si atragator. Aceste masini electrice le puteti inchiria, folosind serviciile Motion pentru Inchirieri Auto Cluj Napoca.

Cum functioneaza un automobil electric:

Spre deosebire de masinile pe combustibil, aceste masini nu folosesc un motor cu ardere, puterea venind de la motorul electric ce foloseste un set de acumulatori. Acestia se incarca la statiile de alimentare sau chiar si la priza, la fel ca un device mobil spre exemplu.

Neexistand un motor cu ardere interna, nu exista emisii, deci nu este nevoie de o teava de evacuare a acestora. Lucrul acesta reprezinta totodata si un beneficiu pentru lumea intreaga, o mare parte din poluarea produsa in ziua de azi ar putea disparea prin folosirea acestor masini electrice.

Incarcarea unei masini electrice

Procesul de incarcare al masinilor este unul foarte simplu, acesta putandu-se realiza in mai multe moduri:

  • Statie publica: acestea sunt de mai multe tipuri, diferenta fiind realizata de puterea acestora. In functie de puterea de incarcare, masina se incarca intr-un interval mai lung sau mai scurt de timp, aceasta diferenta fiind resimtita si la pretul pe incarcare.
  • Priza de acasa: acest tip de incarcare reprezinta un avantaj pentru foarte multi conducatori de vehicule electrice, deoarece isi pot lasa peste noapte masina la incarcat fara nici o problema.

Autonomia automobilelor electrice

La fel ca si in alte domenii, si in ceea ce priveste domeniul auto, tehnologia se dezvolta extrem de rapid, iar cercetatorii descopera tot mai multe lucruri si ofera tot mai multe informatii. In prezent exista masini care sa ajunga chiar si la 600-700 km.

Spre exemplu, un Volkswagen ID4 are autonomia de 524 km, iar un ID3 de 418 km. Aceste masini le puteti inchiria pentru calatoriile voastre, reducandu-va costurile calatoriei. Pentru a inchiria una din aceste masini, puteti sa apelati cu incredere la serviciile Motion Rent a Car in Cluj Napoca. Totodata, va putem asigura predarea si ridicarea masinii la Aeroportul din Cluj Napoca, in caz ca va ganditi sa calatoriti cu avionul pana in Cluj.

Pe site-ul nostru Motion Rent a Car va punem la dispozitie diferite modele de masini din gama Volkswagen, Audi, Seat si Volvo, acestea fiind atat electrice, cat si diesel sau benzina. Profita de serviciile noastre de Rent a Car Cluj Napoca pentru a te bucura de calatorii de neuitat si siguranta pe parcursul acestora. Reincarcare
Reincarcare
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙